<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Alanzinho kan være tapt for Stabæk

Agenten ber Stabæk si ja til Alanzinho-tilbud. 35 millioner kroner ligger på bordet.

  Publisert 23. jan. 2009 kl. 06.53
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.36
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 148 ord
  Alanzinho jubler etter scoring den gang han var Stabæk-spiller - Foto: Scanpix

  Alanzinho kan være tapt for Stabæk. Agenten hans vil be klubben akseptere budet på 35 millioner kroners fra Trabzonspor, melder NRK.Fredag kommer Alanzinhos agent Marcelo Di Almeida til Norge for å møte klubbledelsen i Stabæk. Da blir det nok mer alvor enn det var på torsdagens trening for brasilianeren.- Ikke noe er klart ennå. Agenten min kommer til Norge i morgen for å snakke om saken, sa Alanzinho til NRK.Han håper at avtalen kommer i orden. 25-åringen kan trolig vente seg en tre og et halvtårsavtale verdt 60 millioner kroner om avtalen går i orden. Det vil sikre framtiden til både Alanzinho og familien i Brasil.Stabæk-trener Jan Jönsson erkjenner at klubben kan komme til å selge sin største artist.- Jeg ønsker ikke det, men vi må være forberedt på at det kan skje. Derfor får vi jobbe i det stille for å skaffe en erstatter, sa Jönsson. (©NTB)