<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Cruiseboom for RCCL

I løpet av noen uker har Royal Caribbean (RCCL) solgt nesten dobbelt så mange cruise som på samme tid i fjor. - Fantastisk, sier RCCL om økningen.

  Publisert 22. jan. 2009 kl. 08.37
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.35
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 101 ord
  Foto: Scanpix - Independence of the Seas

  Royal Caribbean (RCCL) har i løpet av to uker solgt nesten dobbelt så mange cruise som på samme tid i 2008.- Det har vært en knallstart på året. Selvfølgelig er det tidlig, men vi har knallet til med en økning på 80 prosent i løpet av årets to første uker, sier Norden-sjef Roar Meidal i Royal Caribbean til VG.- Den økningen vi ser er fantastisk i en tid der det snakkes mye om en finanskrise. Det ser ut som om nordmenn prioriterer ferien høyt i trangere tider, sier Meidal.MSC Cruises melder også om tall som er merkbart bedre enn i fjor.