<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Det er helt fantastisk!

- Man kjenner det med en gang man kommer hit, sier hotellkongen Stordalen om stemningen i Washington på Obama-dagen. Se video-intervju med Stordalen her!

  Publisert 20. jan. 2009 kl. 12.28
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.32
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 106 ord
  Foto: Scanpix

  Petter Stordalen har tatt med sin utkårede Gunhild til Washington for å oppleve den store Obama-festen i dag.Se intervju med Stordalen om hvordan det er i Washington akkurat nå!- Det er helt fantastisk. Man kjenner det med gang man kommer til byen, til hotellet, at noe spesielt skal foregå, sier Petter Stordalen.Prislappen hotellkongen har betalt for å være med på arrangementene i forbindelse med innsettelsen av Obama er rundt en million kroner.- Noen ganger skal man ikke tenke så mye på hva det koster. For meg er dette en fantastisk anledning til å få delta på et historisk øyeblikk, sier Petter Stordalen til NTB i Washington.