<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Espen Lind ble Årets spellemann

Popartisten Espen Lind sikret seg tittelen Årets spellemann.

  Publisert 25. jan. 2009 kl. 00.36
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.38
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 87 ord
  Foto: Scanpix - Illustrasjonsfoto konsert

  Det var fjorårets spellemenn, Hellbillies, som overrakte prisen til Espen Lind i Oslo Spektrum lørdag kveld under Spellemannprisen.Juryen sier i sin begrunnelse at Lind kom inn som en frisk og selvsikker virvelvind på midten av 1990-tallet. Singelen «When Susannah Cries» solgte i millioner av eksemplarer da den kom i 1997. Siden har han brukt av sin posisjon til å bygge karrierene også til andre artister gjennom låtskriving og som produsent.36-åringen har siste året hatt stor suksess med slageren «Scared Of Heights» og albumet Army Of One. (©NTB)