<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Han blir IKKE med i Drillos' første tropp

I morgen offentliggjør Drillo sin første tropp siden 1998. Mange har ventet at en viss debutant da skulle være på listen, men nå viser det seg at sjefen ikke har sjekket ham ut en gang.

  Publisert 26. jan. 2009 kl. 12.34
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.39
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 88 ord
  Egil Drillo Olsen - Foto: Scanpix

  Aalesunds fyrtårn, Tor Hogne Aarøy, kommer etter all sannsynlighet ikke til å være blant Egil "Drillo" Olsens utvalgte i morgen, da Norge-sjefen offentliggjør sin første landslagstropp på over 10 år.Mange hadde ventet at høyreiste Aarøy skulle ta over den såkalte Jostein Flo-plassen på Drillo-landslaget, men nå viser det seg at sjefen ikke engang har forhørt seg om spissen.- Jeg har snakket med Egil, men vi diskuterte ikke navn. Vi snakket kun om fotball, sier Aalesund-trener Kjetil Rekdal til Nettavisen.Aarøy har scoret 70 mål for klubben sin siden 1999.