<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hareide blir NRK-ekspert

- Vi har valgt ham på grunn av tre faktorer, sier NRK-sjef.

  Publisert 22. jan. 2009 kl. 08.14
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.35
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 129 ord
  Åge Hareide - Foto: Scanpix

  Åge Hareide blir fotballekspert i NRK. Den tidligere landslagssjefen blir å se i TV-ruten hver lørdag.- Jeg fikk tilbud om dette ganske kjapt etter at jeg sluttet med landslaget. Så har jeg tygd litt på det en stund, og det ser ut som om dette er noe som passer for meg, sier Hareide til Aftenposten.I første omgang har han kontrakt med NRK den første halvdelen av eliteseriesesongen. Deretter kan avtalen forlenges hvis partene er villig til det. Hareide har tidligere kommentert fotball på TV3, hvor han også er blitt brukt som ekspertkommentator.- Vi har valgt ham på grunn av tre faktorer; faglig tyngde, formidlingsevne og det at han er folkelig. Han passer inn i den profilen vi ønsker å ha på våre sendinger, sier NRKs sportssjef Rune Haug. (©NTB)