<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Kronprins Haakon gifter seg lørdag

Noon ganger kan formidlere av nyheter være litt sent ute. Andre gang kan de prestere skivebom av dimensjoner.

  Publisert 22. jan. 2009 kl. 11.18
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.35
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 88 ord
  Kronprins Haakon - Foto: Scanpix

  - Kronprins Haakon gifter seg lørdag. Bruden er alenemor og tidligere servitør, og giftermålet er kontroversielt, meldte nyhetsbyrået Reuters' indiske avdeling i går.Har vår kronprins funnet seg en ny kvinne? Nei, det er nok våre indiske venner som har gått på en blemme av de store!Les hele Reuters-meldingen her!Hvordan den åtte år gamle nyhetssaken greide å komme seg opp til overflaten i India vites foreløpig ikke.Kronprins Haakon og Mette Marit giftet seg som kjent den 25. august 2001. Så både dato, måned og år bommet indiske Reuters på.