<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

LSK selger 25 prosent av Åråsen Eiendom

Lillestrøm Sportsklubb selger 25 prosent av sine eierandeler i Åråsen Eiendom. Det ble bestemt på klubbens ekstraordinære årsmøte mandag.

  Publisert 19. jan. 2009 kl. 23.06
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.31
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 188 ord
  Foto: Scanpix

  Dette skal være med på å redde klubben økonomisk og LSK-leder Per Mathisen har ifølge LSK.no stor tro på framtiden.- Dette har vært et ganske interessant og tøft ekstraordinært årsmøte. Det har kommet veldig mange bra innlegg og synspunkter. Jeg ønsker å si at både styret og jeg har veldig stor respekt for det som er skapt her på Åråsen, og i LSK gjennom alle de årene som klubben har eksistert. Det har vært mange sterke og gode ledere i klubben som har gjort at den faktisk står støtt. Jeg mener at den fortsatt gjør det og takker for den tilliten som medlemmene nå har vist styret, sa Per Mathisen på det ekstraordinære årsmøtet.- Vi skal legge vår sjel i å føre en god arv videre, sa Mathisen til LSK.no.- Henning Berg har et stort ansvar her, og jeg har veldig tro på den jobben han gjør. Vi har fått Torgeir Bjarmann hjem igjen, og 2009 blir et veldig tøft år for LSK, sa Mathisen.Rundt 150 personer møtte opp og etter diskusjoner ble både den nye organisasjonsendringen og salget av 25 prosent av Åråsen Eiendom enstemmig vedtatt. (©NTB)