<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Tora Berger vant

Tora Berger har VM-formen inne og vant torsdagens skiskyttersprint i Anterselva.

  Publisert 22. jan. 2009 kl. 16.57
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.36
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 121 ord
  Skiskytteren Tora Berger - Foto: Scanpix

  Det var Bergers tredje verdenscupseier i karrieren, men den første denne sesongen. Sist sesong vant hun jaktstarten under sesongåpningen i Kontiolahti, og hun fulgte opp med sprintseier i Oberhof helt i starten av 2008.Torsdag skjøt Lesja-jenta fullt hus på liggende og pådro seg én bom på stående skyting. Det er liten tvil om at Berger har VM-formen inne. I Anterselva hadde hun nest beste langrennstid.Berger var 8,1 sekunder foran Darja Domratsjeva på 2.-plass. 3.-plassen gikk til tyske Kati Wilhelm. Hun var 20,7 sekunder bak Berger. Også Domratsjeva og Wilhelm hadde én bom hver.Liv Kjersti Eikeland ble nest beste norske på 13.-plass. Hun skjøt feilfritt og kom 47 sekunder bak Tora Berger.Anne Ingstadbjørg ble nummer 42 og Julie Bonnevie-Svendsen nummer 48. (©NTB)