<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Treneren for Fredrikstad ferdig i klubben?

Uroligheter i Østfold-klubben Fredrikstad kunne sørge for at lagets trener mistet jobben torsdag. Må fjorårets sølvlag ut på trenerjakt?

  Publisert 22. jan. 2009 kl. 15.57
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.36
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 121 ord
  Foto: Scanpix

  Uenigheter mellom sportsdirektør Tor-Kristian Karlsen og trener Anders Grönhagen i Fredrikstad førte til slutt til at den ene nå er ferdig i klubben.Det ble lenge spekulert i om det var Grönhagen som måtte ta sin hatt og gå, men i dag klokken 15 meldte klubben at det er Karlsen som nå forlater skuta.- Vi har i dag landet den sportslige strategiplanen, og i sluttfasen har det kommet frem at Karlsen er uenig i veivalgene. Derfor har Karlsen trukket seg med umiddelbar virkning etter eget ønske, sa FFK-direktør Runar Henriksen på en pressekonferanse.Ifølge VG er sportsdirektør Karlsen opprørt over Grönhagens menneskebehandling, hans lederegenskaper og behandlingen av unge spillere. Dette skal være grunnen til at han ikke ønsker å samarbeide med fjorårets sølv-trener.