<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Viking må knipe igjen

Uwe Rösler kan få en ny spiss. Men da må han selge først.

  Publisert 20. jan. 2009 kl. 13.55
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.32
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 104 ord
  Sportsdirektør i Viking, Egil Østenstad - Foto: Scanpix

  Viking har skumle planer for 2009-sesongen. Klubben er fortsatt på jakt etter en høyreback og en spiss. Men spissen får ikke trener Uwe Rösler uten at en spiller eventuelt forsvinner ut, skriver Stavanger Aftenblad.Sportsdirektør Egil Østenstad erkjenner en svekket handlefrihet.- De fleste klubbene må selge spillere før de kjøper nye. Slik markedet er nå, blir det ikke mange overganger. Tunge investeringer er satt på vent. Det vi før gjorde i januar, må vi utsette nå, forklarer han.Direktør Erik Forgaard innrømmer overfor avisen at klubben ikke kan bruke "unødvendige penger" før den ser inntektsbildet for 2009.- Vi må være smartere over hele linjen, sier han.