<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Viking-spiller brukte 10.000 på egen drakt

Klesplagget kan så å si regnes som arbeidsantrekket hans. Likevel kjøpte Viking-spilleren klubb-drakter for 10.000 kroner nylig.

  Publisert 26. jan. 2009 kl. 09.13
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.39
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 75 ord
  Foto: Scanpix

  Vikings høyreiste spiss Mame Niang svidde nylig av 10.000 kroner på klubb-drakter i Viking-butikken, skriver Aftenbladet.Draktene er ikke til ham selv, men til hans mange venner og fans i hjemlandet Senegal.- De hadde blitt sure på meg dersom jeg ikke hadde tatt med Viking-drakter til dem, sier Mame Niang til avisen.Mame Niang kom til Viking fra tyske Wolfsburg på lån under forrige sesong, og ble senere permanent klar for klubben.Niang er 1.94 meter på strømpelesten.