<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Årets dårligste straffe fra Berbatov?

Manchester Uniteds rotet bort finaleplassen. Se straffekonkurransen her!

  Publisert 20. apr. 2009 kl. 07.50
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.22
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 93 ord
  Dimitar Berbatov - Foto: Scanpix

  United kjemper om seriegullet og triumf i mesterligaen. Fra før har klubben vunnet ligacupen og VM for klubblag. Men i FA-cupen endte eventyret i semifinalen.De røde djevlene stilte med et reservepreget lag, der bare tre spillere var igjen fra laget som slo Porto i mesterligaen i midtuken. Stjerner som Cristiano Ronaldo og Wayne Rooney fikk hvile fra start.- For alle i Everton er dette fantastisk. Hvis spillerne holder dette gående, er ikke suksessen altfor langt unna, sa Everton-manager David Moyes, ifølge NTB.Her kan du se straffekonkuransen, og følg ekstra godt med etter 2-minutter: