<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Brukte 27 millioner på hunde-pynt

Noen hundeeiere er lit ekstra opptatt av at kjæredyret sitt skal se fint og fjongt ut. Prislapp: 27 millioner kroner!

    Publisert 24. apr. 2009 kl. 13.31
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.33
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 112 ord

    Det kan ikke være tvil om at enkelte mener kjæledyr bør behandles som kongelige. En thailandsk designer bestemte seg nylig rett og slett for å skaffe hunden sin en tiara.Se video om den ekstravagante hunde-gaven her!Den er verdt 4,2 millioner amerikanske dollar, eller i overkant av 27 millioner norske kroner.Til tross for at hunden Kanune er hankjønn, måtte han finne seg i å bære den kostbare hodepynten fullpakket med edelstener på hundemessa i Bangkok.Designeren forteller at han brukte nesten to måneder på å lage mesterverket, men han gir seg ikke med dette. Neste steg er å lage matchende hårpynt, selvsagt pyntet med edelstener. Kun det beste er godt nok for de firbeinte.