<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

RBK-stjerne: Jeg går til England

Han har så vidt rukket å bli varm i RBK-trøyen. Nå melder spilleren selv at han er klar for nye utfordringer i England.

  Publisert 22. apr. 2009 kl. 08.54
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.28
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 71 ord
  Tidligere RBK-spiller Alexander Tettey (t.v.) - Foto: Scanpix

  RBKs midtbanespiller Anthony Annan går til Premier League og Wigan. Hevder i alle fall spilleren selv.- Wigan er ikke så stor, men for meg gjelder det å få startet i en klubb hvor jeg får spilt mye, så jeg kan forberede meg på å gå til en toppklubb, sier Rosenborg-spilleren til Skysports.Annan kom til RBK fra IK Start i august 2008. Han har til nå 16 A-lagskamper for Ghana sitt landslag.