<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Rösler kaver i bunn etter nok et hjemmetap

Med seier kunne Uwe Rösler har sett oppover på tabellen. Nå står laget hans med begge beina i sumpen.

  Publisert 21. apr. 2009 kl. 06.32
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.25
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 140 ord
  Üwe Rösler, til høyre - Foto: Scanpix

  Etter to kamper med null mål og så å si null målsjanser skulle Viking revansjere seg hjemme mot Fredrikstad.I stedet måtte laget nok en gang gå slukøret av banen til piping fra hjemmefansen. For selv om laget tok ledelsen 1-0 etter straffespark ved Ragnvald Soma, var det Fredrikstad som kunne juble for tre poeng til slutt.Mål av Ardian Gashi og Raymond Kvisvik sørget for det, og i stedet for topplassering og ro og fred, blir det nå bunnkamp og enda mer press på Uwe Rösler.- I dag hadde vi store nok muligheter til å avgjøre dette. Vi kom til langt flere sjanser enn Fredrikstad, og i dag synes jeg synd på spillerne. De hadde fortjent bedre, sa Rösler til Aftenbladet etter kampen.Viking har nå 5 poeng og ligger som nummer 11 på tabellen. Fredrikstad har 8 og innehar 4. -plassen.