<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stabæk vant 1-10 på bortebane

Stabæks fotballkvinner slet mest med å holde tellingen da Sandviken ble nedsablet med 1-10 på eget gress torsdag.

  Publisert 17. apr. 2009 kl. 05.12
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.19
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 96 ord
  Foto: Scanpix

  Både Melissa Wiik og Lise Klaveness viste seg for alvor fram med å score tre mål hver i kampen. Laget stemplet definitivt inn som favoritt og er eneste lag med full pott etter to runder i kvinnenes eliteserie.Kine Kvalsvik ga optimistisk nok hjemmelaget ledelsen etter bare fire minutter. Men så handlet alt om Stabæk, som utlignet og startet målorgien med Wiik da åtte minutter var spilt.Tapet er det største for Sandviken på hjemmebane siden 0-7 mot nettopp Stabæk i 1999.I serieåpningen fikk Røa svi med 2-0-seier til Stabæk-jentene. I neste kamp venter Fløya på Nadderud. (©NTB)