<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Vi gjør ham sur så tidlig som mulig

Etter to kamper uten mål og uten sjanser skal Viking reise seg i dagens dyst hjemme mot Fredrikstad. Det skal blant annet skje ved å gjøre spesielt en kar potte sur.

  Publisert 20. apr. 2009 kl. 10.22
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.23
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 92 ord
  Foto: Scanpix

  Vikings hjemmedyst mot Fredrikstad avslutter den femte runden i Eliteserien 2009, og etter to kamper uten sjanser og mål for de mørkeblå, er det knyttet en god del spenning til kveldens oppgjør.Og skal Viking vinne og gjøre sine hjemmefans fornøyd må man passe på å gjøre en kar sur. Det mener i alle fall Vikings sisteskanse Thomas Myhre.- Fredrikstad er flinke til å komme rundt og slå innlegg. I tillegg må vi prøve å gjøre Kasey Wehrman litt sur så tidlig som mulig. Da er mye gjort, sier Myhre til Aftenbladet mandag.