<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Strand tilbake etter pusteproblemer

Roar Strand har slitt med pusteproblemer i tre måneder.

  Publisert 11. juni 2009 kl. 10.17
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 17.47
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 117 ord
  Foto: Scanpix

  Nå er veteranen bedre og vil komme seg i kampform igjen, skriver VG.Rosenborg-spilleren har ikke fått mye spilletid denne sesongen. Hovedårsaken har vært langvarige luftveisproblemer.- Jeg ble forkjølet i begynnelsen av mars. Siden har jeg slitt med å få inn nok luft, sier Strand til VG.Trønderen har vært hos en øre-nese-hals-spesialist og blitt grundig undersøkt. Det ble ikke påvist noe galt. Strand tror problemene skyldes at han startet opp treninga for tidlig etter sykdommen.Nå trener han for fullt igjen for å komme i kampform. Strand bekrefter overfor VG at han er i sin absolutte siste sesong som toppspiller:- Ja. Den beslutningen er tatt.Strand er usikker på fremtiden, men utelukker ikke å jobbe i trenerstaben til Rosenborg. (©NTB)