Torsdag spiller Rosenborg en av sesongens viktigste kamper. Returkampen mot aserbajdsjanske Qarabagh er et være eller ikke være for RBKs europacupeventyr. Etter 0-0 i første kamp på Lerkendal må trønderklubben prestere og score mål i hovedstaden Baku.I anledning turen østover har Rosenborg leid inn egen kokk for å holde trener Erik Hamréns kostholdsplan ved like, skriver Adresseavisen tirsdag.- Vi ser på spisingen som viktig. Vi vil være så seriøse som mulig. Det gjelder alle detaljer. Jo mer vi tar grep om, desto mindre blir overlatt til tilfeldighetene, jo større sjanser har vi for å lykkes, sier Hamrén til avisen.Kokken Inge Johnsen skal ta med seg rundt 700 kilo mat og drikke pluss kjøkkenutstyr på flyet.- Folk kan tenke at det er jåleri å ha med egen kokk, men det er 100 prosent viktig. Det skulle tatt seg ut om halve RBK-laget ble liggende med matforgiftning på kampdagen, forklarer Johnsen. (©NTB)