<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

RBK tar med egen kokk og 700 kilo mat

Rosenborg tar med seg en egen kokk og 700 kilo næring med på flyet til Aserbajdsjan foran returoppgjøret mot Qarabagh.

Publisert 21. juli 2009
Oppdatert 15. des. 2013
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 150 ord
lead
Rosenborgs Per Ciljan Skjelbred - Foto: Scanpix
Rosenborgs Per Ciljan Skjelbred - Foto: Scanpix

Torsdag spiller Rosenborg en av sesongens viktigste kamper. Returkampen mot aserbajdsjanske Qarabagh er et være eller ikke være for RBKs europacupeventyr. Etter 0-0 i første kamp på Lerkendal må trønderklubben prestere og score mål i hovedstaden Baku.I anledning turen østover har Rosenborg leid inn egen kokk for å holde trener Erik Hamréns kostholdsplan ved like, skriver Adresseavisen tirsdag.- Vi ser på spisingen som viktig. Vi vil være så seriøse som mulig. Det gjelder alle detaljer. Jo mer vi tar grep om, desto mindre blir overlatt til tilfeldighetene, jo større sjanser har vi for å lykkes, sier Hamrén til avisen.Kokken Inge Johnsen skal ta med seg rundt 700 kilo mat og drikke pluss kjøkkenutstyr på flyet.- Folk kan tenke at det er jåleri å ha med egen kokk, men det er 100 prosent viktig. Det skulle tatt seg ut om halve RBK-laget ble liggende med matforgiftning på kampdagen, forklarer Johnsen. (©NTB)