<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Fem strake tap for VIF

- Juniorfotball, sukket spillende manager Martin Andresen.

  Publisert 3. aug. 2009 kl. 04.47
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.55
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 120 ord
  Martin Andresen - Foto: Scanpix

  Vålerenga er i skikkelig trøbbel etter at laget tapte 0-3 for Strømsgodset og gikk på sitt femte strake serietap.Tar man med nederlaget for PAOK i e-kvalifiseringen torsdag har ikke Martin Andresens mannskap vunnet siden 24. juni.Fra å være en medaljekandidat er Vålerenga nå bare fattige fem poeng fra nedrykksstriden.Mot Strømsgodset i den 20. serierunden var det et lag blottet for selvtillit som nesten ikke skapte en eneste sjanse. Martin Andresens menn ble regelrett ydmyket av drammenserne som tidvis spilte flott fotball.- Vi spilte juniorfotball og har en svart dag. Fem strake tap er ugunstig og altfor dårlig. Tidligere har vi vist at vi kan snu motgang og vi prøver å gjøre det allerede torsdag mot PAOK, sa Andresen til NTB.