<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

RBK reddet uavgjort

Odd Grenland yppet seg og ville påføre Rosenborg årets første serietap, men serielederen reiste seg og sikret 1-1 i Skien.

  Publisert 3. aug. 2009 kl. 04.41
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.55
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 124 ord
  Rosenborgs Per Ciljan Skjelbred - Foto: Scanpix

  Det var noe med måten Odd spilte på i første omgang som kunne tyde på at årets første tap var like om hjørnet for RBK. Trønderne har ligget under før i år, men mot Odd stemte fint lite i første omgang.- De første 30 minuttene er jeg ikke fornøyd med. Det var dårlig. Vi var heldige som bare lå under 0-1. Men det er en herlig moral i laget, sa RBK-trener Erik Hamrén til TV 2.Svensken var alt i alt fornøyd med å ha fått med seg ett poeng, og det var også kollegaen i Odd.- Jeg er fornøyd. Fornøyd med laget og fornøyd med publikum og at vi klarte å spille 1-1 mot et lag med mye større ressurser, sa Dag Eilev Fagermo.