<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Riis vil gå langt for Arvesen

Saxo Bank-sjef Bjarne Riis vil strekke seg langt for å sikre seg en ny kontrakt med norske Kurt Asle Arvesen.

  Publisert 6. aug. 2009 kl. 21.14
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 19.01
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 118 ord
  Kurt Asle Arvesen - Foto: Scanpix

  Nordmannen har som NTB skrev onsdag fått et lukrativt tilbud fra en Saxo Bank-konkurrent. Helst vil han bli i det danske laget, men penger betyr også mer ettersom det trolig er den siste kontrakten han skriver som proffsyklist.- Vi vil strekke oss så langt vi kan. Men det er ikke noe jeg har interesse av å gå nærmere inn på. Det er mellom meg og Kurt Asle, sier Bjarne Riis til dansk TV 2.- Kurt er en viktig brikke i laget vårt, absolutt. Han er en person og en rytter som jeg liker veldig godt. Han er ikke bare en god rytter, han er en god fyr, sier Riis.Arvesens kontrakt med Saxo Bank utløper etter inneværende sesong. (©NTB)