<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer
Michael Schumacher. Foto: Scanpix

Williams blokkerer Schumacher

Williams-stallen nekter Michael Schumacher å teste formel 1-bilen på bane før et mulig comeback.

Publisert 3. aug. 2009 kl. 15.32
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.56
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 74 ord

De sju andre lagene har sagt ja på en forespørsel fra Ferrari. Reglene sier at en fører ikke kan teste innenfor sesongen.Schumacher la opp i 2006, men stepper inn for en alvorlig skadd Felipe Massa. Etter planen kjører Schumacher i Spania seinere i august.- Reglene er helt klare på dette punktet. Vi ønsker Michael Schumacher tilbake i formel 1, men vårt forbund (FIA) har klare regler for dette, sier Williams i en pressemelding. (©NTB)