<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hamrén mener Andresen er urutinert

RBK-trener Erik Hamrén mener Martin Andresen er for urutinert som trener.

  Publisert 29. mars 2010 kl. 17.52
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.33
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 134 ord
  Rosenborg-trener Erik Hamrén. Foto: Scanpix

  Han er heller ikke enig i VIF-trenerens meninger om Rosenborg etter søndagens kamp. Martin Andresen mente hans lag var det eneste som prøvde å spille fotball under vanskelige baneforhold på Ullevaal. Det sa han i et pauseintervju under kampen.- Martin er fremdeles litt urutinert som trener. Han bør derfor fokusere litt mer på sitt eget lag. Jeg forstår jo at han mener det, for hadde vi spilt naivt og uklokt, så hadde de fått de kontringene de ønsket. Slik Vålerenga gjorde mot Viking. Jeg forstår derfor at han er frustrert, sier Hamrén om Andresens utspill til TV 2 Sporten.RBK-treneren mener trønderlaget hadde fortjent å vinne i Oslo, men svensken er likevel fornøyd med sesongstarten. Etter tre kamper står både Rosenborg og Vålerenga med fem poeng hver etter én seier og to uavgjorte kamper. (©NTB)