<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Landsdelen som får strålende påskevær

Blytunge skyer fra Storbritannia er på vei til Norge. Er du i "feil" landsdel får du stifte bekjentskap med dem i påsken.

  Publisert 30. mars 2010 kl. 09.26
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.34
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 98 ord
  Foto: Scanpix

  Blytunge regnværsskyer fra Storbritannia er akkurat nå på vei til Norge, og befinner du deg i Sør-Norge er sjansen meget stor for at de får stifte bekjentskap med disse i løpet av påsken.Ifølge meteorologene kommer nemlig disse skyene til å sørge for grått og regntungt vær over mesteparten av de sørlige delene av Norge i uken som kommer.Nordlendingene kan imidlertid glede seg til for det meste sol og pent vær i påsken.- I grove trekk får vi et skulle mellom fint vær i nord og dårlig vær i sør, sier Storm Geo-meteorolog Camille Albertsen til avisen Dagbladet tirsdag.