<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Landslagsspiller klar for Viking

Stefan Gislason besto tirsdag en medisinsk test og er klar for Viking. Den islandske landslagsspilleren leies ut fra Brøndby til 1. august.

  Publisert 31. mars 2010 kl. 06.32
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.35
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 112 ord
  Foto: Scanpix

  Stefan Gislason besto tirsdag en medisinsk test og er klar for Viking. Den islandske landslagsspilleren leies ut fra Brøndby til 1. august.- Vi er meget godt fornøyd med å ha kommet til en avtale med Stefan og Brøndby, sier sportsdirektør Egil Østenstad til Vikings nettsted.Gislason, som tidligere har spilt for Strømsgodset og Lyn, er spilleklar allerede til kampen mot Lillestrøm 2. påskedag.- Stefan gir oss flere valgmuligheter på midtbanen. Enhver klubb ville merket skadesituasjonen vår i midtbaneleddet, og i så måte var det viktig for oss å knytte til oss en kvalitetsspiller som Stefan Gislason, sier Østenstad.Til kampen mot Lillestrøm ser for øvrig også Tomasz Sokolowski ut til å bli klar. (©NTB)