<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Norges mest populære vintersportsted

Påsken er på vei og Ola Nordmann bruker nettet for å finne ut hvor ferien skal tilbringes. Her er vintersportstedet som nordmenn oftes søker etter.

  Publisert 27. mars 2010 kl. 08.52
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.32
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 161 ord
  Skikjører leker seg, Sveits. Bilde: Eirik Lied

  Påskeferien står for døren, og dermed valfarter en god del nordmenn til fjellet.Søkemotoren Kvasir har med utgangspunkt i en liste over landets 10 største vintersportssteder basert på heisomsetning, nylig tatt et dypdykk i databasen og sett hvilke av disse som er mest populære hos søkemotoren.- Blant søkene på de 10 største vintersportsstedene ser vi at Voss er det mest populære med nærmere 12.000 søk de siste fire ukene, sier Renate Morken, informasjonskonsulent i Eniro, som står bak KvasirKongsberg var fjorårets vinner, men må i år se seg slått på målstreken av skikonkurrenten Voss med knappe 400 søk.Trysil og Oppdal følger etter Voss og Kongsberg som henholdsvis det tredje og fjerde mest populære stedet. ??- Det er svært hyggelig at Voss er det mest populære blant vintersportstedene på Kvasir. Vi har hatt jevn besøksøkning de tre siste årene. Påskeuken er fullbooket, og vi venter i tillegg også en del dagsturister fra Bergen og Vestlandet forøvrig, sier markedssjef i Voss Resort, Sigbjørn Slåtten.