<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nå tjener han 2,2 mill. i måneden

Han har lenge ventet med å signere ny kontrakt med sin engelske klubb. Nå har imidlertid fått den lønnen han ville, og da spratt pennen raskt frem.

  Publisert 20. mai 2010 kl. 07.59
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.26
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 126 ord
  Fotballspiller Morten Gamst Pedersen, Norge og Blackburn - Foto: Scanpix

  Morten Gamst Pedersen har endelig skrevet ny kontrakt med sitt engelske Premier League-lag Blackburn.Pedersen ventet lenge med å få på plass en ny avtale med klubben, men fikk det til slutt som han ville økonomisk, og har bundet seg til klubben i fire nye år.Den tidligere Tromsø-spilleren går fra en ukeslønn på rundt 350.000 kroner til en gasje per uke på 550.000 kroner.Dermed kommer landslagsspilleren til å sope inn rundt 2,2 millioner kroner hver måned.- Blackburn var hele tiden førstevalget. Vi har et godt lag, en god ledelse og fantastiske supportere. Dessuten er det ikke mange spillere som har mulighet til å være en del av det samme eliteserielaget i 10 år. Det ser jeg på som en ære, sier Morten Gamst Pedersen i en pressemelding.