<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Skjønnhet vraket etter Hitler-gloser

Hun skapte furore både da nummer én og to av film-eventyret kom på kino. Men i film nummer tre er hun borte vekk.

  Publisert 20. mai 2010 kl. 11.33
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.26
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 116 ord
  Skuespiller Megan Fox - Foto: AP

  Skjønnheten Megan Fox er vraket fra den tredje filmen om Transformers, skriver nettstedet MTV.com.Fox gjorde stor suksess i både film nummer én og to om robotene, og disse regnes som hennes definitive gjennombrudd i filmverdenen.Når hun nå likevel blir utelatt i nummer tre skal dette være fordi hun tidligere har sammenlignet regissøren bak filmene, Michael Bay, med godeste Hitler.Bay på sin side skal ha ytret at Fox har en del modning igjen før hun er en fullblods skuespillerinne.Fox går altså ut av Transformers-prosjektet, men inn kommer etter sigende stjerner som Patrick Dempsey, Frances McDormand og John Malkovich.Film nummer tre i rekken skal være klar for kinoer juli 2011.Fox ble nylig kåret til verdens mest sexy kvinne.