<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stjerne bannlyst fra fly for alltid

Han har spilt i flere store filmsuksesser. Nå er superstjernen bannlyst fra flyselskap for alltid etter bråk.

    Publisert 19. mai 2010 kl. 09.28
    Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.24
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 80 ord

    Den kjente skuespilleren Jonathan Rhys Meyers, kjent blant annet fra serien The Tudors, Mission: Impossible III, Match Point og Prozac Nation er bannlyst fra flyselskapet United for alltid.Avisen VG skriver onsdag at årsaken til dette er at Rhys Meyers lagde bråk og var meget vanskelig da han ble nektet adgang til et fly mellom Los Angeles og New York.Flyselskapet mente stjernen var for full, noe hovedpersonen selv tydeligvis var uenig i.Den irske skuespilleren skal tidligere ha hatt problemer med alkoholavhengighet.