<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Bergesens spa-drøm knust

Shippingarving Tone Bergesen har tapt 85 millioner kroner på spa- og resortanlegg i indre Østfold. Nå er det slutt.

Publisert 18. juni 2010 kl. 08.01
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.53
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 167 ord

Shippingarving Tone Bergesen (63) har ifølge DN tapt 85 millioner kroner på sitt spa- og resortanlegg i Rømskog i indre Østfold. Nå er anlegget konkurs.Spa- og resortanlegget på 4.000 kvadratmeter åpnet 1. oktober 2008.Styreleder Paul A. Ramm leverer oppbudsbegjæringen til Heggen og Frøland tingrett fredag.- Det er ikke grunnlag for å drive lenger med dagens konsept, og vi har ikke lykkes i å få på plass et nytt konsept som er drivverdig. Konkurs var eneste alternativ, sier Ramm til DN.- Dette synes jeg er fryktelig leit og veldig, veldig trist. Det er en drøm som brast. Følelsene er mange. Jeg vet ikke hva som er verst, men jeg har en tung dag i dag. Det er leit for de ansatte, det er leit for et fantastisk sted. Og jeg må innrømme at det også er leit med pengene som er tapt, sier Bergesen til avisen.Bergesen har lånt selskapet 115 millioner kroner. Opprinnelig ble det investert140 millioner kroner i anlegget med 44 rom. 2009-nelegget var på 20 prosent.