<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

BP-sjefene prioriterer å seile

BPs styreleder Carl-Henrik Svanberg og BP-sjefen Tony Hayward liker å seile.

Publisert 20. juni 2010 kl. 11.57
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.54
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 165 ord
Styreleder i BP, Carl Henrik Svanbverg. Foto: Ericsson

Lørdag fortalte DN at BPs svenske styreleder, Carl-Henric Svanberg, nøt livet sammen med sin nye kjæreste, Louise Julian, på den 77 fot store Swan luksusyachten "Cygnus Montanus II" (latinsk for Sangsvane og berg/fjell) i Thailand, midt under oljekatastrofen i Mexicogulfen.Lørdag forteller USA Today at også BP-sjefen Tony Hayward har en forkjærlighet for seiling.Etter at det fredag ble klart at han ikke lengre har ansvaret for oppfølgingen av katastrofen i Mexicogulfen for BP, og at Svanberg har begynt å lete etter hans etterfølger i sjefstolen, dro Hayward hjem til England for å delta i en annen seilas, regattaen JP Morgan Asset Management Round the Island.Den 52 fot store seilbåten "Bob" endte på 4. plass i sin klasse, men det er i følge USA Today uklart om Hayward var med i seilasen eller bare var tilskuer til den.I følge Guardian var Tony Hayward aktiv på båten.Mer enn 1.700 båter og 16.000 seilere deltar i regattaen på 50 natuiske mil, der velstående kjente seilere deltar sammen velstående amatører.