<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Fikk drømmejobb hos Marc Jacobs

Da Åsa Larsson flyttet til USA for å jobbe og studere, hadde hun ingen anelse om hva IN House PR var.

Publisert 24. juni 2010 kl. 15.42
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 16.54
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 303 ord
jobb.jpg

Svenske Åsa Larsson har funnet drømmejobben. Ifølge E24 Kvinna er hun sjef over et lite PR-team på fire personer på motehuset Marc Jacobs. En jobb med mye ansvar, som både er morsom og krevende. I tillegg får hun jobbe tett med Marc Jacobs selv.Veien til drømmejobben har vært lang og svært variert - men den røde tråden har hele tiden vært hardt arbeid.- Det er mitt beste tips til alle. Takk aldri nei til en jobb, hva enn det er. Om det kun er en praksisplass, eller om du blir invitert på et event. Man lærer av alt, får erfaring og nye kontakter. Og man skal ikke være redd for å prøve ut noe man egentlig ikke har lyst til å gjøre. Man vet jo ikke hvilke muligheter som finnes, sier Larsson til nettstedet.Larsson har jobbet for Marc Jacobs i åtte år. Hun elsker jobben, selv om det er svært krevende.- Jeg jobber minst 8-19 hver dag, og tar sjelden lunsj. Og i helgene kommer jeg ofte inn på kontoret eller så arbeider jeg hjemmefra. Her er det ikke uvanlig å jobbe lange dager. Du lager din egen plan, men det gjelder å få jobben gjort. Og hvis jeg ikke får det, har jeg bare meg selv å skylde på. Men det gjør meg ingen ting å jobbe lange dager, jeg elsker jobben min! Jeg blir glad hver gang jeg kommer hit om morgenen, og jeg tror ikke så mange folk kan si det.Larsson beskriver seg selv som en dreven, positiv og en glad person.Hva var målet ditt da du startet din karriere?- Jeg visste ikke helt hva jeg ville gjøre, bare at det var mange muligheter i New York. Og så jeg visste at jeg ønsket å jobbe med mennesker, og at jeg var flink med folk, avslutter Larsson til E24 Kvinna.