<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Fotballstjerne svir av 85 mill på bygård

Han har scoret mål for en rekke toppklubber i hele Europa. Nå blar den norske fotballstjernen opp 85 millioner for staselig bygård.

Publisert 18. juni 2010 kl. 08.48
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 07.13
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 114 ord

Den norske fotballstjernen John Carew blar nå opp 85 millioner kroner for en bygård i Bygdøy Allé i Oslo, skriver sladrebladet Se og Hør.- Det er vel ikke ukjent at jeg har en viss interesse i eiendom på Oslos vestkant. Og det er riktig at jeg har brukt noen kroner der i det siste. Men hva jeg har kjøpt - og hvor mye jeg har betalt - må du finne ut selv, sier Carew i en kommentar.Kilder vil ha det til at Carew ikke skal benytte eiendommen til utleie.Carew, som for tiden spiller for Aston Villa i Premier League, eier fra før rundt ti leiligheter i aksen mellom Frogner og St. Hanshaugen i Oslo.