<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Hun tar roret i Pareto Bank

Tiril Haug Villum er ansatt som ny administrerende direktør for Pareto Bank ASA.

Publisert 23. juni 2010 kl. 13.27
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 16.54
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 191 ord
jobb.jpg

Tiril Villum har mange års erfaring fra ABB-konsernet før hun i 2000 var med på etableringen av SEB Privatbanken. Når begynner hun som ny administrerende direktør for Pareto Bank ASA, går det frem av en melding.I SEB Privatbanken var hun finansdirektør. Etter hvert fikk hun også ansvaret for områdene marked, produkt og strategi.Villum har siden etableringen av Pareto Bank i 2008 vært bankens finansdirektør. Hun er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.Villum overtar etter økonomidirektør Ole Tandberg, som har vært konstituert i stillingen som administrerende direktør siden februar 2010. Tandberg fortsetter i stillingen som bankens økonomidirektør.- Vi er godt fornøyd med at Tiril Haug Villum har takket ja til stillingen som administrerende direktør. Hun kjenner bankens virksomhet godt og har gode forutsetninger for å gjennomføre de mål som er satt for bankens videre utvikling. Vi takker Ole Tandberg for god innsats i hans periode som konstituert administrerende direktør, sier styrets leder Bjarne Borgersen i en kommentar.- Jeg gleder meg til fortsettelsen på en spennende reise. Vi er et godt team og har de beste forutsetninger for å videreutvikle vår sterke posisjon innenfor eiendoms- og verdipapirfinansiering, sier Villum som i dag tiltrer stillingen.