<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Lundekvam møtte i retten

En tilsynelatende avslappet Claus Lundekvam møtte mandag i retten i Southampton for å svare på anklagene om mild legemsfornærmelse.

Publisert 21. juni 2010 kl. 12.48
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.55
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 180 ord
Claus Lundekvam - Foto: Scanpix

Lundekvam kan sannsynligvis vente seg bot eller samfunnsstraff i saken, men fortalte på vei inn til dommeren at han har det bra, ifølge dagbladet.no.Den tidligere midtstopperen er anklaget for mild legemsfornærmelse mot en kvinne i sitt eget hjem. Saken i Southampton Magistrates Court er foreløpig utsatt til klokken 12 mandag.Den tidligere fotballproffen har to ganger tidligere i år blitt arrestert av engelsk politi i sitt eget hjem. Den første gangen var han mistenkt for å være i besittelse av narkotika, mens han den 15. april ble arrestert, anklaget for «common assault», som i britisk sammenheng både kan bety vold og truende oppførsel.Claus Lundekvam innrømmet tidligere i år å ha hatt rusproblemer, og han ble 17. mai innlagt på Sporting Chance Clinic, en rehabiliteringsklinikk for idrettsutøvere med rusproblemer. Det er ventet at Lundekvam slipper varetekt ettersom han har oppsøkt hjelp til rehabilitering.- Jeg føler meg som et nytt menneske. Jeg er her, jeg får hjelp. Det er tungt som faen, men dette skal jeg gjennom, dette skal jeg klare, sa Lundekvam da han tidlig i juni sto fram med rusproblemene sine.