<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Maradona ba om unnskyldning

Diego Maradona blåste ut mot UEFA-president Michel Platini, men torsdag beklaget argentineren utsagnet.

Publisert 17. juni 2010 kl. 17.55
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.52
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 143 ord
Argentinas trener Diego Maradona. Foto: AP Photo/Scanpix

Maradona mislikte at Platini angivelig hadde omtalt ham som en stor spiller, men at han ikke er noen stor trener.- Heller ikke det er overraskende. Jeg har aldri hatt noe nært forhold til Platini, vi har så vidt hilst på hverandre. Dere vet hvordan franskmenn er, og Platini er fransk. Han tror han er bedre enn oss andre, sa Maradona onsdag.Etter torsdagens 4-1-seier mot Sør-Korea var tonen fra Argentinas landslagssjef en helt annen.- Jeg ønsker offentlig å gi Mr. Platini en unnskyldning for hva jeg sa. Han har skrevet et brev til meg og der forklarte han at han ikke har sagt slike ting om meg, sa Maradona.I 1986 ble Maradona verdensmester som spiller med sitt kjære Argentina. Han kan bli den tredje som blir verdensmester i fotball både som spiller og trener i sommer. Tidligere har Mario Zagallo og Franz Beckenbauer lyktes.