<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Nervøst før fotballkampen

Det murrer blant kamerunske løver foran møtet mot dansk dynamitt i fotball-VM lørdag i gruppe E

Publisert 18. juni 2010 kl. 12.06
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.53
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 195 ord
Foto: Scanpix

Flere landslagsveteraner har bedt trener Paul Le Guen revurdere laguttaket etter at Kamerun tapte 0-1 for Japan i sin åpningskamp. De mener at han legger altfor stort press på mange av lagets yngre forsvarsspillere ved å vrake rutinerte Rigobert Song og Geremi.- Det vi har sett i de siste kampene, som vi synes er uheldig, er at så mange yngre spillere har kommet inn på laget på bekostning av de mer erfarne, sier midtbanespilleren Achille Emana.Emana mener at de unge spillerne rett og slett blir bedt om for mye.- De tåler ikke det presset det er å spille i et VM-sluttspill. Det er derfor vi har bedt treneren se på lagoppstillingen mot Danmark på nytt, sier han.Forventningspresset på de kamerunske løvene er stort. Det som også bør bekymre, er at laget ikke har vunnet på de åtte siste kampene. Med et nytt tap vil laget med Samuel Eto'o i spissen være ut av VM. Inter-spissen mener at de ikke må miste troen.- Vi spilte en god kamp fra start til slutt. Japan hadde én målsjanse, og den scoret de på. Vi kan ikke gjøre flere slike feil, og vi må vinne mot Danmark, sier Eto'o.