<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Ny seier til Magnus Carlsen

Etter sju runder i Grand Slam-turneringen i sjakk leder nordmannen Magnus Carlsen med 5,5 poeng.

Publisert 21. juni 2010 kl. 22.29
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.56
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 93 ord
Det norske sjakkgeniet Magnus Carlsen - Foto: Scanpix

Mandag slo han Teimour Radjabov fra Azerbaidjan i et spennende og aggressivt parti, sier generalsekretær Dag Danielsen i Norges Sjakkforbund til NTB.Danielsen sier at Carlsen etter dagens kamp har oppnådd den nest høyeste rating i verden noensinne. Bare Kasparov har ligget høyere.Carlsen startet turneringen med tre uavgjorte kamper. Deretter har han vunnet fire partier på rad. Tirsdag skal han spille mot israeleren Boris Gelfand som ligger på annenplass med 4 poeng.- Magnus begynner med svart og kan klare seg med remis, men jeg tror han går for en ny seier, sier Danielsen. (©NTB)