<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Rasende Rybak knuste fiolin på scenen

Hissigproppen Alexander Rybak slår til igjen! Nylig ble det kjent at han i sinne brakk egen hånd. Mandag mistet han igjen besinnelsen.

Publisert 22. juni 2010 kl. 08.54
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.56
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 132 ord
Artist Alexander Rybak - Foto: Scanpix

Felefantasten Alexander Rybak har atter en gang greid å få spalteplass grunnet sitt noe spesielle temperament.Forrige uke ble det kjent at artisten nylig brakk sin egen hånd i frustrasjon oven en lat lydmann . Mandag skal han igjen ha mistet besinnelsen.Avisen VG skriver tirsdag at Rybak mandag vært en del av TV-konserten Lotta på Liseberg. Men prøvene gikk tydeligvis ikke slik den norske artisten ville, for plutselig skal artisten ha slått fiolinen mot noen scenerekvisitter idet han startet på sin låt Fairytale.På vei ut skal han nok en gang ha slått rundt seg med instrumentet.- Alexander knuste fiolinen sin. Det er ikke rasjonelt, men det er menneskelig, og han har aldri vært redd for å vise sine menneskelige sider. Heller ikke de dårlige, sier Rybaks pressetalsmann Kjell Arne Tiltnes i en kommentar.