<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Solskjær vil flytte hjem igjen en gang

En gang vil jeg flytte hjem igjen, men det er ennå for tidlig å si når det skal skje, sier Ole Gunnar Solskjær.

Publisert 21. juni 2010 kl. 18.04
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.55
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 240 ord
Foto: Scanpix

Han er i hjembyen Kristiansund denne uka for blant annet å lede sin egen fotballskole, som formelt bærer navnet Statoils fotballakademi. Der er det 40 14-åringer som har fått plass, 20 gutter og 20 jenter.I løpet av noen dager i Kristiansund skal de bygges opp med inspirasjon og ny kunnskap om hva som kreves for å bli en god fotballspiller på aller øverste nivå. Solskjær begynte selv som guttespiller i Clausenengen. Han er nokså klar på at han vil hjem igjen. Det er bare et spørsmål om tid.- Om det blir som trener eller pappa jeg flytter hjem, gjenstår å se, sier han.Han er fast ansatt i Manchester United, der han trener reservelaget.- Nå vil jeg avvente hva sjefen (Alex Ferguson) gjør, og så får vi se. Jeg trives godt i Manchester, men kommer ikke til å trene reservelaget i all fremtid. En fremtidig trenerkarriere i Norge er jeg absolutt ikke fremmed for, sier Solskjær til NTB.Det er åttende året på rad med fotballskole i Ole Gunnar Solskjærs regi i Kristiansund. Han sier at det fortsatt gir ham mye å lede denne fotballskolen. Samtidig får han gitt noe tilbake til klubben og til deltakerne.Mange av de første som var med på fotballskolene i Kristiansund spiller i norsk eliteserie i dag, som Marcus Pedersen, Ruben Gabrielsen, Peter Orry Larsen, Tommy Høiland - og i tillegg et par stykker som allerede er på plass i Manchester United, Magnus Eikrem og Etzaz Hussain.