<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

To bøter gjorde Northug irritert

Irritert Petter Northug drøyde lenge med å signere kontrakten med Skiforbundet for kommende sesong.

Publisert 23. juni 2010 kl. 08.28
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.57
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 119 ord
Petter Northug - Foto: Scanpix

To bøteepsioder har vakt så stor irritasjon i Team Northug at det drøyde helt til sist mandag før utøverkontrakten med landslaget for kommende sesong ble signert, under samlingen på Sandane.I følge Dagbladet var det to episoder som trigget irritasjonen hos Northug. Forseelsene var at Petter Northug stilte med feil klær i et Grosvold-program på TV og gikk med feil lue før et skirenn på Beitostølen. I begge tilfellene fikk Petter Northug en bot på en månedslønn.Nå blir det slutt på dette og sportssjef Åge Skinstad sier til avisen at de heller vil legge til rette for enkle og greie regler og gode holdninger i forhold til fellesskapet, slik at det skapes et positivt engasjement og ikke fokus på sanksjoner.