<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Etterlengtet Hønefoss-seier

Hønefoss tok sin første seier siden 24. mai da Lillestrøm ble slått 3-2 mandag. LSKs Lars Kristian Eriksen ble utvist etter 33 minutter.

  Publisert 27. juli 2010 kl. 06.06
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 02.23
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 164 ord
  Tom Gulbrandsen og Davy Claude Angan, Hønefoss. Foto: Scanpix

  Hønefoss scoret 1-0 på straffe ved Paul Obiefule og utvisningen av Eriksen i forkant var svært omdiskutert. På TV-bildene så det ut til at backen forsøkte å komme seg unna et skudd som ville gått utenfor, og at ballen traff på ham i overkroppen.Dommer Ken Henry Johnsen valgte likevel å blåse straffe og gi Eriksen hans andre gule kort for kvelden.I tillegg så det ut til at Lillestrøm ble snytt for straffe tidligere i omgangen da Emmanuel «Nosa» Igiebor ble felt innenfor sekstenmeteren av Hønefoss-kaptein Frode Lafton.Davy Claude Angan økte ledelsen til 2-0 etter å ha lurt seg bak forsvarsfireren til gjestene. Avslutningen gikk kontant i mål i det lengste hjørnet bak LSK-keeper Stefán Logi Magnússon.Frode Kippe reduserte med hodet like før pause da Hønefoss-keeper Thomas Solvoll feilberegnet et frispark.Like etter pause utlignet Anthony Ujah, men en strålende stupheading fra Lennart Steffensen en halvtime før slutt ga hjemmelaget en svært etterlengtet seier og en luke på fire poeng ned til Kongsvinger på direkte nedrykksplass.