<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Federer tester ny trener

Tidligere verdensener Roger Federer (28) skal få hjelp av Paul Annacone i et forsøk på å ta tilbake tennistronen.

  Publisert 27. juli 2010 kl. 06.11
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 02.23
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 202 ord
  Roger Federer. REUTERS/Petar Kujundzic (AUSTRALIA) / SCANPIX

  Annacone er kjent som den tidligere storspilleren Pete Sampras' tidligere trener, og skal samarbeide med Federer i det tennisstjernen omtaler som en prøveperiode.Sveitseren var på toppen av verdensrankingen for bare tre måneder siden. Men etter en skuffende sommer, der han røk ut av både Roland Garros- og Wimbledon-turneringene i kvartfinalen, er han nå nede på tredjeplass, langt etter den nye verdenseneren Rafael Nadal.De to kvartfinaletapene var 28-åringens dårligste Grand Slam-resultater siden han røk ut av Roland Garros i 3. runde i 2004.- Jeg har sett meg om etter noen som kan være med på laget rundt meg, og jeg har bestemt meg for å bruke noen dager sammen med Paul Annacone, skriver Federer på sine egne nettsider.- Ettersom Paul trapper ned arbeidet sitt i Det britiske tennisforbundet, skal vi utforske samarbeidet vårt i en prøveperiode. Paul kommer til å jobbe sammen med støtteapparatet mitt, og jeg er spent på hva jeg kan lære av hans erfaringer, fortsetter Federer.28-åringen, av mange regnet som den beste tennisspilleren gjennom tidene, har vært uten heltidsengasjert trenerhjelp siden han skilte lag med den svenske treneren Peter Lundgren. Det skjedde et halvt år etter at Federer vant sin første av totalt 16 Grand Slam-titler under Wimbledon-turneringen i 2003.