<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Gunhild og Petter Stordalen veltet

Gunhild og Petter Stordalen kjempet for posisjonen før start, noe som endte med at de veltet.

  Publisert 26. juli 2010 kl. 07.19
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 02.23
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 112 ord
  Petter Stordalen og Gunhild Melhus - Foto: Scanpix

  Ekteparet Stordalen kjempet for startposisjonen i sekundene før startskuddet i Blindleialøpet. Det endte med at kajakken veltet.- Jeg hadde melkesyre før vi fikk startet, uttaler Stordalen til Finansavisen.Etter å ha brukt 5 minutter på å tømme tandemkajakken for vann fikk de endelig fart på doningen.- Vi hadde to delmål. Det ene var å ikke velte, det andre var å slå Bjørn Maaseide. Det ene gikk skeis, det andre klarte vi. Neste år kommer vi tilbake for å imponere - uten å velte, sier Gunhild Stordalen til fvn.no.Eirik Verås Larsen padlet den 9 kilometer lage løypen på 39 minutter og 9 sekunder, som var 2 minutter bedre enn den forrige rekorden, skriver Finansavisen.