<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Guti klar for Besiktas

Tyrkiske Besiktas blir Gutis nye arbeidsgiver.

  Publisert 27. juli 2010 kl. 06.04
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 02.23
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 90 ord
  Josè Maria Guti - Foto: Scanpix

  Det bekrefter tyrkerne mandag.Klubben melder også at spanske Guti vil få 21,5 millioner kroner i årslønn i sin nye klubb.33 år gamle Guti har spilt hele 15 sesonger for Real Madrid, men José Mourinho var klar på at midtbanespilleren ikke var med i hans framtidsplaner da han kom fra Inter i sommer.I Besiktas blir det gjensyn med Bernd Schuster, som trente Real Madrid i 2007/2008-sesongen.Guti spilte 542 kamper for det spanske hovedstadslaget. Bare åtte spillere har flere kamper for Real Madrid. Han vant serien fem ganger og tok tre mesterligatitler.