<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Jentene som tjener best og sløser mest

En britisk undersøkelse beviser det en gang for alle: Blondiner er de som sløser aller mest med pengene. Men de er også flinke til annet enn shopping.

  Publisert 26. juli 2010 kl. 13.33
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 02.23
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 131 ord
  Foto: Scanpix

  En britisk undersøkelse utført av aktøren Onepoll har kommet frem til både oppsiktsvekkende og ikke fullt så overraskende resultater, skriver VG mandag.Onepoll har sett på kvinners oppførsel og egenskaper blant annet med tanke på hvilken hårfarge de har, og en av konklusjonene er det neppe noen som mister munn og mæle av: Blonde jenter sløser mest.Jenter med lyse lokker greier nemlig ikke å holde seg unna sjokolade, sko og håndvesker, til tross for at de ifølge undersøkelsen har veldig godt kontroll på hva de bruker pengene sine på.Samtidig kommer det frem informasjon om våre blonde søstre som til nå muligens ikke har vært like kjent. De tjener nemlig mer penger enn både brunetter og rødtopper.Til gjengjeld går hele 35 prosent av pengene de skraper inn med til å betale gammel kredittkorsgjeld.