<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Råkjørende eliteserie-spiller må i fengsel

Eliteserie-spilleren ble tatt i 141 kilometer i timen i 80-sone. Nå bærer det bak lås og slå i 18 dager.

  Publisert 27. juli 2010 kl. 11.04
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 02.24
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 119 ord
  Fotballtakling - Foto: Scanpix

  Tirsdag i forrige uke ble det kjent at en spiller på eliteserielaget Kongsvinger hadde blitt tatt i 141 kilometer i timen i 80-sone i begynnelsen av mai.Fredag stod svenske Bobbie Friberg da Cruz frem og innrømmet at det var han som hadde tråkket litt for hardt på gasspedalen. Friberg da Cruz sa også at han var forberedt på å ta sin straff.Nå er den straffen klar. Friberg da Cruz kan belage seg på brød og vann i 18 dager og mister førerkortet i totalt 13 måneder, skriver Glåmdalen.- Det er ikke mye å si. Jeg er forberedt på å ta min straff, gjentok midtstopperen etter tirsdagens møte i retten.Friberg da Cruz er for tiden på utlån fra danske Randers.