<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Utrent Zlatan blir i Barcelona

En opplagt Zlatan Ibrahimovic klaget over kiloene, men forsikrer at han ikke skal bort fra Barcelona med det første.

    Publisert 29. juli 2010 kl. 17.40
    Oppdatert 16. des. 2013 klokken 07.14
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 148 ord

    Svensken var i godt humør da han møtte norsk presse i forkant av torsdagens treningskamp mellom Vålerenga og den katalanske storklubben.- Jeg har lagt på meg mye i ferien. Kanskje rundt ti kilo? Kampen i kveld skal nok hjelpe meg et stykke ned i vekt igjen. Jeg trenger å gå ned tre kilo før jeg er i toppform, sa Ibrahimovic ifølge VG Nett.Han avkreftet også ryktene som svirret tidligere på dagen om en mulig overgang til Milan.- Jeg er Barcelona-spiller, har fireårskontrakt, og jeg kommer til å fortsette å være der. Det er verdens beste klubblag. Men det er bra at andre er interesserte. Det betyr at jeg gjør noe bra, sa stjernespissen.Ibrahimovic frykter ikke konkurransen fra den nyankomne storscoreren David Villa.- Vi blir enda sterkere med Villa, og vi får en enda større sjanse til å vinne mesterligaen, så da er jeg lykkelig, sa 28-åringen ifølge Dagbladet.